Hoy: 09:30-14:00 h , 17:00-20:00 h 674791579 674791579
Tiempo de lectura 1 min.

 El Sistema Personalitzat de Dosificació és el servei ideal per persones majors que viuen soles, que són autònomes però que necessiten una ajuda per part de professionals sanitaris per organitzar i dosificar bé els seus tractaments.

El primer pas és autoritzar a la Farmàcia perquè custodie la medicació i prepare el SPD. D'aquesta forma, no cal preocupar-se de "renovar la recepta" de que ens "caduque algun tractament"... Des de la mateixa farmàcia ens encarreguem de retirar els tractaments per tindre sempre disponibles els medicaments de cada usuari, que semmagatzemen en cubetes individuals.

Setmanalment, des de la farmàcia es prepara un blíster (també conegut com "pastillero") seguint un protocol estricte de qualitat. Així, un dia a la setmana entreguem al pacient tota la seua medicació preparada, de forma intuïtiva i amb una etiqueta on s'expliquen tots els tractaments i com estan dosificats.

La persona només cal que obri el compartiment corresponent al dia i a la presa, per exemple: "dilluns - desdejuni" i que es prenga la medicació que correspon.

Aquesta ferramenta minimitza els errors en la medicació i també els oblits de dosis. Per tant, augmenta l'adherènca als tractaments, suposant una millora en l'estat de salut de la persona. També ajuda a evitar confusions en les dosis, en la posología,... que sovint impliquen més efectes secundaris, problemes de toxicitat, etc.

En definitiva, recomanem el SPD per tots aquells casos en què els familiars no ens podem fer càrrec diàriament de comprovar que els nostres majors s'estan prenent correctament la medicació. O que sospitem que poden estar cofonent medicaments, que no són capaços d'identificar per a què és cada cosa,... 

El cost d'aquest servei és de només 3€ per setmana. 12€ al mes.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios