Avui: 09:30-14:00 h , 17:00-20:00 h 674791579 674791579
Temps de lectura 1 min.

 El Sistema Personalitzat de Dosificació és el servei ideal per persones majors que viuen soles, que són autònomes però que necessiten una ajuda per part de professionals sanitaris per organitzar i dosificar bé els seus tractaments.

El primer pas és autoritzar a la Farmàcia perquè custodie la medicació i prepare el SPD. D'aquesta forma, no cal preocupar-se de "renovar la recepta" de que ens "caduque algun tractament"... Des de la mateixa farmàcia ens encarreguem de retirar els tractaments per tindre sempre disponibles els medicaments de cada usuari, que semmagatzemen en cubetes individuals.

Setmanalment, des de la farmàcia es prepara un blíster (també conegut com "pastillero") seguint un protocol estricte de qualitat. Així, un dia a la setmana entreguem al pacient tota la seua medicació preparada, de forma intuïtiva i amb una etiqueta on s'expliquen tots els tractaments i com estan dosificats.

La persona només cal que obri el compartiment corresponent al dia i a la presa, per exemple: "dilluns - desdejuni" i que es prenga la medicació que correspon.

Aquesta ferramenta minimitza els errors en la medicació i també els oblits de dosis. Per tant, augmenta l'adherènca als tractaments, suposant una millora en l'estat de salut de la persona. També ajuda a evitar confusions en les dosis, en la posología,... que sovint impliquen més efectes secundaris, problemes de toxicitat, etc.

AVANTATGES DEL SISTEMA:

- Millora l'adherència al tractament

- Disminueix els errors en la medicació

- Facilita el treball als cuidadors de persones majors o dependents

- Evita problemes en la conservació dels medicaments

- Evita que l'usuari haja d'emmagatzemar medicació a casa

En definitiva, recomanem el SPD per tots aquells casos en què els familiars no ens podem fer càrrec diàriament de comprovar que els nostres majors s'estan prenent correctament la medicació. O que sospitem que poden estar cofonent medicaments, que no són capaços d'identificar per a què és cada cosa,... 

PROMOCIÓ: Les 4 primeres setmanes aquest servei serà gratuït.

El cost d'aquest servei és de només 3€ per setmana. 12€ al mes.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris