Avui: 09:30-14:00 h , 17:00-20:00 h 674791579 674791579
Temps de lectura 2 min.

Vols que la teva pell llueixi impecable i sense imperfeccions? La cosmètica coreana et revela un mètode que passa de mares a filles i que es basa en la neteja com a punt de partida. Parlem sobre aquest fenomen que ha seduït el món sencer: la triple neteja facial coreana.

QUÈ ÉS LA TRIPLE NETEJA FACIAL COREANA

La cosmètica coreana o k-beauty es basa en el respecte per la pell i es caracteritza per la importància que concedeix a la neteja i la prevenció.

La triple neteja primer elimina el maquillatge d’ulls i llavis amb un desmaquillant específic. Després, es fan servir dos tipus de netejadors, un de base oliosa, que pot ser un oli o un bàlsam, i un altre de base aquosa, que pot ser un gel o una escuma, sempre en aquest ordre. L'oli elimina o arrossega les restes olioses com el maquillatge o la protecció solar, mentre que l'escuma o el gel elimina les impureses i altres restes solubles en aigua.

¿Conoces la triple limpieza facial coreana?

Aquesta rutina per al dia i la nit no vol dir que hagis d'aplicar-te tots els productes cada dia, perquè, per exemple, l'exfoliant sol recomanar-se només una vegada a la setmana i la màscara de nit, dues vegades, però sí que cal seguir aquest ordre. Recorda sempre preguntar a la teva farmàcia sobre quins productes s'adapten millor a la teva pell i com incorporar-los millor a la teva rutina.

PRODUCTES DE LA TEVA RUTINA

1.- El desmaquillant. La tendència és optar per un oli, perquè neteja la pell de manera més eficaç i ajuda a retirar les impureses dels porus.

2.- El netejador. Ha de ser de base aquosa, un gel o una escuma, per eliminar la suor i la contaminació.

3.- L'exfoliant. Retira les cèl·lules mortes de la pell i en millora la textura. Has d'exfoliar la pell com a mínim un cop per setmana.

4.- El tònic. Refresca i humecta les capes superficials de la pell i n'equilibra el pH.

5.- La màscara. Tria'n una de teixit i fes-la servir dues vegades a la setmana. A més de ser fàcils d'usar, en posar les mascaretes tipus vel o sheet mask sobre la cara “obligues” a la pell a absorbir tots els principis actius de la mascareta, aconseguint una major penetració de les substàncies.

¿Conoces la triple limpieza facial coreana?

6.- L´essència. És un pas intermedi entre el tònic i el sèrum. És aquosa, amb una alta concentració d’actius i efecte reafirmant i il·luminador.

7.- El sèrum. És indispensable abans de la teva crema habitual per solucionar les necessitats específiques. Sempre és hidratant i unificador.

8.- El contorn d’ulls. En crema, fluid o sèrum, és essencial perquè es tracta d'una zona especialment fràgil i delicada. La cosmètica coreana és famosa pels seus pegats descongestius que es col·loquen a les ulleres.

9.- Hidratant. Pot ser crema o fluid i té la funció de crear una barrera protectora per a la pell, a més de fixar els actius aplicats abans.

10.- Crema amb protecció solar i màscara nocturna. Per al dia, la protecció solar és imprescindible; també pots optar per una BB cream, que combina maquillatge, hidratació i protecció solar. A la nit, una mascareta sleeping pack que es retira amb aigua al dia següent.

I, sempre, sempre, sempre…per tenir cura de la teva pell, segueix el consell del teu farmacèutic.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris